Maskinbyggare - Maskintillverkare med lång erfarenhet

Är du ute efter en erfaren maskintillverkare som kan tänka i nya banor och som erbjuder lösningar helt utifrån dina behov? Då ska du vända dig till oss på Västerås MaskinByggarcenter! Vi har lång erfarenhet av att producera och leverera maskiner inom alla typer av branscher inom automation. Med bred teknisk kunskap och stor lyhördhet för dig som kund kan vi se till att ni får ökad effektivitet och minskade kostnader. Vi på VMB är skickliga maskintillverkare som kan hjälpa till med komplettering eller ombyggnad. Vårt kompetenta serviceteam kan hjälpa er att anpassa en maskin, produktionslina till nya produkter eller varianter av befintliga produkter. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss – vi finns med hela vägen genom konstruktion, montage och programmering till driftstagning.

En maskintillverkare med kunden i fokus

Västerås MaskinByggarcenter är en maskintillverkare som prioriterar sina kunder. Utifrån era behov, önskemål och krav tar vi fram skräddarsydda lösningar som bidrar till en positiv utveckling för ditt företag och dina medarbetare. Genom åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet och tekniska kunskaper och kan därför erbjuda effektiva tjänster och snabba leveranser. Vi strävar efter smidiga samarbeten genom att vara lyhörda och genuint engagerade i varje kund och varje uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss om du letar efter en maskintillverkare som kan matcha dina behov!

Behöver du komplettera eller bygga om?

Anlita vårt erfarna serviceteam för att anpassa en maskin eller produktionslina till nya produkter eller varianter av befintliga produkter. Vi tar allt från små till stora uppdrag hela vägen genom konstruktion, montage och programmering till driftstagning.

Vill du säkerställa att din anläggning används med högsta möjliga kapacitet?

Våra erfarna tekniker kan optimera processen och se till att problemområden elimineras, så att din investering ger högsta möjliga avkastning. Ibland räcker det med enkla åtgärder, ibland krävs det lite mer. Vi analyserar processen, lämnar förslag till åtgärder, genomför ändringarna och följer sedan upp för att säkerställa att kapaciteten verkligen har maximerats.

Installation och Service

Vi utför stora som små installationer  hos företag. Vi bygger om befintliga installationer eller skapar nya.

Hos VMB AB finns erfarenheten för att din installation ska bli gjord på rätt sätt. Vi har även duktiga tekniker som kan hjälpa dig med felsökning i apparatskåp, kommunikations nätverk, maskinlinjer m.m.

Engagerad medarbetare
Expertise
Kunskap
Innovativa
Call Now ButtonKontakta oss